Vermoeidheidsklachten

Voel je je moe? Dit kan veel oorzaken hebben, bijvoorbeeld na veelvuldig medicijngebruik, teveel koffie, alcohol en soortgelijke producten, kan dit je biologische klok verstoren. Zo kan het gebeuren dat je ’s avonds te actief bent en niet op tijd kunt slapen, waardoor je niet fit opstaat. Of je bent ’s middags niet meer vooruit te branden.

Met behulp van de osteopaat kun je gericht aan een gezond dag-nachtritme werken. Een osteopathische behandeling gericht op ontgifting en verbetering van de hormoonhuishouding geeft je geleidelijk weer de energie die je nodig hebt.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur