Contact

Direct online een afspraak maken.

Afspraak maken

Klik hieronder om direct een afspraak te maken met Osteopathie Kuilboer. Er zal een nieuw venster openen met de beschikbare tijden. 

Afspraak maken

Mocht de tijd die u uitkomt er niet tussen staan of bij pasgeboren baby's, dan kunt u  contact opnemen met info@osteopathiekuilboer.nl, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en gewenste tijd. 

Bereikbaarheid

Osteopathie Kuilboer is gevestigd aan de Maelsonstraat 9 in Hoorn. Wat goed te bereiken is per fiets met de auto en het openbaar vervoer. De praktijk zit op de 1ste etage. Er is een lift aanwezig.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur

Bekijk adres in Google Maps

Contactgegevens

Bezoekadres

Maelsonstraat 9
1624 NP Hoorn

E. info@osteopathiekuilboer.nl
T. 06 101 315 79

Contactformulier

Vraagt u zich af of osteopathie geschikt voor u is?
Of bij wat voor klachten u bij Osteopathie Kuilboer terecht kunt?

Vraag dan vrijblijvend advies aan Anne Kuilboer en zij zal uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bel, mail of laat uw vraag hier achter:

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.