Over Osteopathie Kuilboer

Samen werken aan uw gezondheid!

Osteopathie Kuilboer in Hoorn behandelt een grote verscheidenheid aan fysieke klachten. Het kunnen langdurige klachten zijn maar ook klachten die een korte tijd geleden zijn ontstaan.

 

Anne Kuilboer

Ik ben Anne Kuilboer, trotse moeder van twee kinderen en eigenaar van Osteopathie Kuilboer in Hoorn. Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik osteopathie gaan studeren. Vanuit deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Ik werk nauw samen met andere disciplines.

Osteopathie inspireert en motiveert mij enorm omdat het een geneeswijze is, die zich richt op het lichaam als één geheel. Bovendien behandelt het niet alleen de functiestoornissen, maar gaat ook op zoek naar de oorzaken hiervan. Het doel om samen aan de gezondheid te werken zie ik als een uitdaging.

Naast mijn studie en werk heb ik altijd fanatiek gesport. Door mijn ruime ervaring als sporter maar ook als verzorger van topsporters kan ik mij goed verplaatsen in de situatie van de sporter.

Osteopathie Kuilboer is geregistreerd bij het Nederlands Federatie voor Osteopathie (NOF).

Ik heet je van harte welkom in de praktijk in Hoorn!

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

"Jill had een voorkeurshouding. Anne was zorgvuldig, professioneel en vriendelijk in omgang."

Jill

"Na een val met wielrennen een half jaar klachten van rug en de schouder gehad te hebben. Na twee behandelingen was ik klachtenvrij!"

Joris

"Ben uitstekend geholpen met mijn klachten. Anne dacht mee, onderzocht en behandelde wat mij veel verlichting gaf."

Hilde

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur