Zwangeren

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel?

Zwangerschap en osteopathie

Zwanger en lichamelijk ongemak

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Osteopathie Kuilboer kan zowel voor, tijdens als na de zwangerschap veel betekenen voor moeder en kind. Tijdens de zwangerschap treden er veel veranderingen op in het lichaam van de vrouw.  Osteopathie zorgt er voor dat het lichaam goed met deze veranderingen om kan gaan. Door het lichaam op alle fronten zo beweeglijk mogelijk te maken, kunnen we bijdragen aan een optimale zwangerschap.

De kracht van osteopathie is dat het een breed scala aan onderzoek- en behandelmogelijkheden kent waardoor er voor iedere fase van de zwangerschap iets voorhanden is.

Indicaties

Complicaties tijdens en na de bevalling

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur