Slaapproblemen

Als je kind niet doorslaapt, denk er dan eens aan een osteopaat te raadplegen.Slapen doen we in cycli. Eerst is er sprake van lichte slaap, daarna volgt een fase diepere fase, waarna een periode van dromen optreedt. In één nacht volgen meerdere cycli elkaar op. Soms worden kinderen wakker na de REM-slaap in plaats van in een periode van lichte slaap te blijven. Vaak ontstaan deze klachten na een periode van ziek zijn of bijvoorbeeld na een oorontsteking. De osteopaat is in staat deze klachten, die worden veroorzaakt door lichamelijke blokkades, weg te nemen. Waardoor je kind weer heerlijk verder kan slapen.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur