Verminderde weerstand kinderen

Blijft je kind maar kwakkelen met de gezondheid. Dan weer een luchtweginfectie, dan weer ontsteking of buikgriep, enz. Het kan zijn dat je kind kampt met een algeheel verminderde afweer, omdat er blokkades in het lijf aanwezig zijn die de immuniteit verstoren. Denk aan een verkramping van het vliezensysteem van hals en borstkas, waardoor de thymus (=zwezerik) zijn werk in de afweer minder goed kan doen. Of een verkramping van de bindweefsels rond de milt of darmen. De osteopaat mobiliseert aanwezige blokkades op een zachte manier, om de afweer van uw kind te optimaliseren. Hierdoor worden ziektekiemen door uw kind zelf effectiever bestreden. Met minder symptomen tot gevolg.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur