Brandend maagzuur

Wist je dat reflux en brandend maagzuur perfect te behandelen zijn met osteopathie? Veel mensen slikken daarvoor medicijnen, zoals Omeprazol. Hierdoor stijgt de PH-waarde van het maagzuur. Maar op lange termijn is dit niet optimaal voor de weerstand in ons lijf. Maagzuur hoort zuur te zijn, als belangrijke eerste weerstand tegen bacteriën, die via ons voedsel het lichaam binnen dreigen te komen. De osteopaat daarentegen gaat op zoek naar de oorzaak hiervan. Vaak zit de oorzaak ter hoogte van het middenrif of de maag. Maar ook een goede scharnierwerking van de nekwervels en borstwervels zijn van groot belang.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur