Darmen & stress

Als gevolg van gespannen darmen kan je last hebben van constipatie. Stress kan deze klachten alleen maar verergeren. De osteopaat kan je hierbij helpen. Wanneer de osteopaat met zachte rekkingen het buikvlies en darmvliezen mobiliseert kan de doorbloeding en de peristaltiek verbeteren. Er zullen minder ophopingen in de darmen ontstaan en het ontlasten kan hierdoor vergemakkelijken. Een opluchting voor je opgeblazen gevoel!

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur