Hormonale disbalans

Opvliegers, stemmingswisselingen of een opgeblazen gevoel. Welke vrouw heeft er niet wel eens last van. Klachten die vaak worden veroorzaakt door een hormonale disbalans in uw lichaam. Deze vrouwelijke kwaaltjes zijn gelukkig goed behandelbaar bij de osteopaat. Door bijvoorbeeld door doorbloeding rond de baarmoeder, de eierstok of de darmen te verbeteren kunnen deze klachten snel verdwijnen en minder frequent terugkomen.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur