Maag & stress

Maagzuur en oprispingen is een veel gehoord probleem. Vaak worden deze klachten erger na stress. Spanning rond het middenrif en de maagingang zien we in de praktijk vaak als belangrijke reden waardoor deze klachten niet overgaan. De osteopaat is de specialist in het ontspannen van het middenrif en het zachtjes mobiliseren van de maag en slokdarm. Op deze manier kan de maagregio weer soepel worden en kunnen de reflux klachten minder worden.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur