Tennis- golferselleboog

De oorzaak van een tennisarm bevindt zich meestal niet in de elleboog, maar ergens anders in het lichaam. Osteopaten optimaliseren de bewegingsstoornissen die het spontane herstel belemmeren.  In dit geval moet de doorbloeding van de elleboog weer optimaal worden. Hiervoor moeten arm,schoudergordel, nek, borstkas en inwendige organen in relatie tot de algemene stand worden onderzocht en, indien nodig, gecorrigeerd in hun beweging.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur