Zwangerschapswens

Als zwanger worden niet vanzelf gaat, kan osteopathie daarbij helpen. Zwanger zijn is een natuurlijk, maar ingewikkeld proces. De omstandigheden van organen zoals bijvoorbeeld je eileiders, eierstokken en baarmoeder moeten zo zijn, dat de eicel ook daadwerkelijk wordt bevrucht en zich innestelt.

Een osteopaat richt zich bij de behandeling van stoornissen op de beweeglijkheid van gewrichten en weefsels. Het is mogelijk, door allerlei verschillende oorzaken, dat de beweeglijkheid van je eierstokken of baarmoeder verstoord is geraakt. Middels zachte en doelgerichte handgrepen herstelt de osteopaat de beweeglijkheid van het lichaam. Wanneer je een kinderwens hebt en er geen enkele medische reden bestaat waarom je niet zwanger raakt, maak dan eens een afspraak met een osteopaat.

Onze specialismen

Baby's en kinderen

Osteopaten behandelen baby's en kinderen onder meer vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, problemen met zuigen of slikken, darmkrampjes, refluxklachten of keel-neus- een oorproblemen.

Zwangeren en pas bevallen vrouwen

Niets mooier dan een zwangerschap, toch? Hoewel? Het veranderende lichaam van aanstaande moeders zorgt nogal eens voor klachten.

Volwassenen

Vaak herstelt het lichaam zichzelf. Soms is de verstoring zo sterk, of houdt deze zo lang aan, dat het lichaam niet meer in staat is om te herstellen. De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam.

Onze openingstijden 

Maandag

: 08.30 - 17.00 uur

Dinsdag

: 08.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 08.30 - 17.00 uur